СНС Чачак: Обрадовићев адвокат оптужио Србију за геноцид 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС Чачак: Обрадовићев адвокат оптужио Србију за геноцид
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
10.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Као неко ко је највећи клеветник на политичкој сцени Србије, човек склон да политичке противнике, али и (тренутне) сараднике

назива криминалцима и мафијашима, Обрадовић је тужио свог колегу народног посланика Марка Парезановића за наношење душевног бола. Том приликом Обрадовић је за правног заступника ангажовао Владимира Тодорића, адвоката Драгана Ђиласа и бившег функционера ДС-а,наводи се у саопштењу ГрО СНС Чачак достављеном медијима.

,,Владимир Тодорић у свом политичком деловању, између осталог, познат је и по изјави да је Србија починила геноцид у Сребреници. Али, великом патриоти Обрадовићу не смета да са њим блиско сарађује у Савезу за Србију и узме га за личног равног заступника. Ниједног другог адвоката није могао да нађе Обрадовић, него баш адвоката Драгана Ђиласа и политичара који сматра да је Србија починила геноциде”, наводи се у саопштењу.

Исечак из новина који је Информативна служба СНС Чачак доставила медијима

СНС је у саопштењу оптужио Обрадовића да је склон разним проблематичним потезима тврдећи да све то чини како би се домогао власти.
,,Ако је некад и био човек који је марио за традицију, религију, историју своје земље, све то је очигледно давно нестало. Остала је само грамзива потреба за самољубљем, луксузом, личним амбицијама за које се бори екстремно и по сваку цену, свакодневно вређајући и омаловажавајући све који мисле супротно и који не желе да подрже његову политику. А то није хришћански, нимало”, каже се у саопштењу Информативне служба СНС Чачак.

Информативне служба СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.455.642 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)