Сара представља Чачак у Сплиту 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Сара представља Чачак у Сплиту
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
09.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак/Сплит - Четрнаестогодишња Сара Ђунисијевић ће бити једини представник Чачка на завршној смотри „Спортских игара младих”

које се одржавају у Сплиту. Ова млада и талентована чачанска тенисерка је победама на регионалном такмичењу у Чачку, а потом и финалу Србије у Београду изборила пласман на завршне игре. Занимљиво је напоменути да ће Сара бити једина Чачанка која ће учествовати на овом масовном спортском такмичењу.

„Моје дугогодишње тренирање тениса је дало резултат. Знала сам од самог почетка такмичења шта ми је циљ и стигла сам до њега. Након победе на играма у Чачку, спремала сам се за финални турнир у Београду. Нисам познавала противнице, али сам дала све од себе и резултат је стигао”, скромно каже Сара.

Ова одлична ученица основне школе ’’Свети ђакон Авакум’’ у Трнави активно тренира тенис у клубу Колос. Посвећена је белом спорту и свакако да представља још један од бисера овог спорта у нашем граду и Србији. Од предстојећих завршних игара у Сплиту очекује:

„Сам пласман на заврше игре је велики успех. Вредно тренирам и припремам се како би на прави начин презентовала свој град и Србију. Ривалке ће ми бити вршњакиње из држава региона и то је права прилика да видим где сам у односу на њих. Искрено ми је жао што нема још спортиста из нашег града, али обећавам да ћу дати све од себе. Да ли ће то бити довољно за висок пласман видећемо’’.

Сара Ђунисијевић заједно са својим другарима из осталих спортова, али и других градова Србије путује у Сплит 15.августа. ’’Спортске игре младих’’ представљају једну од најмасовнијих спортских манифестација на територији некадашње Југославије.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.465.265 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)