Рок за последњу рату пореза на имовину истиче сутра 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Рок за последњу рату пореза на имовину истиче сутра
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
13.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Рок за плаћање последње рате овогодишњег пореза на имовину истиче у четвртак, 14. новембра.

Градска управа за локалну пореску администрацију

у Чачку обавештава пореске обвезнике - физичка лица, предузетнике и правна лица да сутра истиче рок за уплату обавезе за четврти квартал годишњег пореза на имовину за 2019. годину.

Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења у плаћању.
Иначе, за сваки дан кашњења уплате пореза на имовину обвезник плаћа затезну камату од 11 одсто, а за избегавање плаћања тог пореза предвиђена је казна од 5.000 динара.

За све потребне информације обвезници се могу обратити Градској управи за локалну пореску администрацију, шалтер 13-15, сваког радног дана од 7 до 15.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.414.471 посета
Тренутно на сајту: 539 посетилац(a)