Шетња међу ремек делима југословенског сликарства 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Шетња међу ремек делима југословенског сликарства
Trenutno na sajtu: 501       |       Podeli:
12.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - У оквиру програма обележавања Дана града Чачка, у Галерији "Надежда Петровић" у уторак, биће одржана свечана промоција књиге за децу

"Прича о сликама" ауторке вишег кустоса галерије Драгане Божовић, као и изложба 30 слика из збирке Галерије.


Фото: Галерија "Надежда Петровић"

Циљ пројекта који обухвата књигу и изложбу јесте упознавање првенствено младих суграђана, али и других са уметничким делима које поседује Галерија и приближавање уметности најмлађима.


Фото: Галерија "Надежда Петровић"

Више од 30 слика из збирки Галерије биће изложено међу којима су дела Надежде Петровић и њених савременика Михаила Петрова, Ивана Радовића, Саве Шумановића, затим великих аутора друге половине 20. века попут Ивана Табаковића, Боже Продановића, Радомира Дамњановића и реномираних савремених аутора Миодрага Рогића, Уроша Ђурића, Жолта Ковача али и многих других.

Промоција књиге одржаће се 13. децембра у 19:00 часова, а изложба ће трајати до фебруара године, до када ће се одржавати и дечије ликовне радионице.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.376 посета
Тренутно на сајту: 500 посетилац(a)