Побегао из затвора у Скопљу, па покушаo пљачку у Чачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Побегао из затвора у Скопљу, па покушаo пљачку у Чачку
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
03.11.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Мушкарац који је пре неколико дана покушао да опљачка мењачницу у Чачку и под претњом ножем власници тражио новац,
Место на ком је одбегли Македонац насрнуо на власницу мењачнице, фото: РИНА

ухапшен је након неколико дана потраге.

Како агенција РИНА незванично сазнаје ради се о мушкарцу који има македoнско држављанство и који је побегао из затвора у Скопљу где је био на издржавању казне. Још увек није познато како је дошао до Србије и зашто баш у Чачак.

„Тај дан смо видели високог младића, који је носио качкет и заштитну епидемиолошку маску, ни на крај памети нам није било да се ради о преступнику уз суседне државе. Сво ово време док га нису пронашли страховали смо за своју безбедност“, каже за РИНУ, један од очевидаца који се тај дан затекао на лицу места.

Покушај пљачке догодио се 29. октобра у чачанском насељу Атеница, нападнута жена успела је руком да задржи нож и пружи отпор нападачу, након чега је он побегао. Власница мењачнице том приликом задобила је лакше телесне повреде.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak pljacka skoplje makedonija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.445.913 посета
Тренутно на сајту: 474 посетилац(a)