Упозорење на ледену кишу после подне и сутра ујутру 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Упозорење на ледену кишу после подне и сутра ујутру
Trenutno na sajtu: 460       |       Podeli:
08.01.2019 | 0 коментар(а)



РХМЗ издао је упозорење да се после подне, увече и у току ноћи, као и сутра ујутро на северу и западу Србије очекује локална појава кише која ће се ледити на тлу.

Сутра и у четвртак на југозападу, југу и југоистоку Србије очекују се обилније снежне падавине и значајно повећање висине снежног покривача, саопштио је РХМЗ.

Према прогнози, у Србији ће сутра бити претежно облачно и хладно, местимично са снегом, само ујутро и пре подне у северним крајевима краткотрајно ће бити суснежице или кише која ће се ледити на тлу.

На југозападу, југу и југоистоку земље очекују се обилније снежне падавине и повећање висине снежног покривача. Дуваће слаб и умерен, јузни и југозападни ветар, после подне и увече у скретању на источни, североисточни.

Јутарња температура од -8 до -2, највиша дневна од -2 до 4 степена.

До краја недеље биће местимично са снегом а до 16. јануара претежно облачно.

Од понедељка температура у мањем порасту па ће бити мешаних падавина (киша и снег) уз локалну појаву поледице у крајевима низим од 500 метара.

Због најављених неповољних временских прилика Градски штаб за ванредне ситуације у Ужицу издала је саопштење у коме се наводи да је потребно појачати мере опреза у саобраћају и да се не излази напоље без преке потребе.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


led kisa zima upozorenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.736.445 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)