У Горњем Милановцу нема пораста броја оболелих, ситуација је тренутно стабилна 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У Горњем Милановцу нема пораста броја оболелих, ситуација је тренутно стабилна
Trenutno na sajtu: 468       |       Podeli:
21.03.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Нема нових оболелих на подручју милановачке општине.

Један случај за који је постојала сумња добио је потрвду да је негативан. Број лица у самоизолацији тренутно је 58. Нарушавања полицијског часа није било, нити кршења мере самоизолације.

По препоруци Владе и Министартсва унутрашњих послова организован је нови оперативни штаб, назива „Волонтери 65 +“, осим Дејана Ковачевића у новом Штабу биће начелник полицијске станице Срђан Богдновић и командант Ватрогасно спасилачке јединице, Радојко Јоксић. Штаб је формиран како би пратио доставу свих намирница на куће адресе свим суграђанима старијим од 65 година. Позвани су  сви млади људи који желе да буду волонтери од 18-25 а највише до 30 година. Сви заинтересовани могу да се пријаве на бројеве телефона општинске управе, Црвеног крста и Нивеус тима.

„Неопходно је да имамо што више волонтера како би могли да мењамо и одмарамо екупе које активно раде на терену“ истакао је Ковачевић и захвалио се свим медицинским радницима и свима који се свакодневно боре.

 Ковачевић је додао„Посебно желим да се захвалим  радницима ЈКП који свакодневно раде на дезинфекцији свих битних објеката, Опште болнице, Дома здравља и других.  Од јуче су почели дезинфекцију градских улица што ће радити на свака два сата у циљу спречавања ширења заразе

Војска Србије од јуче је почела обезбеђивање Опште болнице, и слика уласка и изласка из болнице већ је промењена.

Данас у 20  часова стаје градски превоз у Горњем Милановцу. У исто време престаје рад кафића, ресторана, кладионица и све остало. Тренутно наставља са радом шалтерска продаја хране као и достава на кућну адресу.

На снази је и забрана окупљања, максимално 5 људи на једном месту.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NEMA NOVIH OBOLELIH GORNJI MILANOVAC DEJAN KOVACEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.239.832 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)