Виртуелни сајам запошљавања 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Виртуелни сајам запошљавања
Trenutno na sajtu: 889       |       Podeli:
14.05.2021 | 0 коментар(а)



Национална служба за запошљавање организује виртуелни Сајам запошљавања, коришћењем иновативне интернет технологије која

обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.
Сајам се одржава у четвртак, 20. маја 2021. године од 10.00 – 16.00 часова.
На Сајму је обезбеђено учешће 70 компанија из Србије које нуде могућност за запослење, а очекује се учешће 7.500 регистрованих учесника, тражилаца посла. Учешће на сајму је бесплатно за све учеснике.

Сви који траже посао могу да се на једноставан начин пријаве и учествују на Сајму. Није потребно инсталирање било каквог додатног софтвера за регистрацију, а укључење је могуће онлајн са било ког уређаја (мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар) кликом на:www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

Иако се одвија у виртуелном окружењу, овај Сајам је прилика да они који траже посао директно разговарају са послодавцима и информишу се о могућностима за запослење. Могућности су бројне за кандидате различитих образовних профила, нивоа квалификација и досадашњег радног искуства.

Током целог трајања Сајма, на располагању ће бити и представници НСЗ, чији се инфо пут налази у Главној хали. Пратећи догађаји који се одржавају на Сајму су и свечано отварање као и вебинари који ће се одвијати у Конференцијској сали и сали за вебинаре (сала са ознаком „Вебинари“).

Сајам се организује уз подршку глобалног Програма „Миграције и развој“ који у Србији спроводи Немачка организација за међународну сарадњу – ГИЗ.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NSZ ZAPOSLJAVANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.049.161 посета
Тренутно на сајту: 887 посетилац(a)