Ко је пријепољски ,,Омиљени а ко Звонар" 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ко је пријепољски ,,Омиљени а ко Звонар"
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
18.01.2018 | 0 коментар(а)



Нигде се тако изгледа не лаже и не вара народ као у једном малом граду на југозападу Србије. Нигде на свету нема да држава ћути и гледа

 како се пљачка и држава и сиротиња раја. Нигде прозор од два квадрата не кошта 100 000, нигде кесица бомбона и грисина не кошта 3000 банки. Нигде кроз асфалт тако добро не расте трава, и нигде реч не вреди мање као код оних што на гробу закинуше.

Само ту је изгледа крив ко је чуо а не ко је  ,,прно“!

Пријепољски ,,Звонар“ колико синоћ, заплака се за братом ,,Омиљеним“ кога ухватише на тегли са медом, и јавно се закле у његово поштење. И поверовали би смо све да ,,Звонар” јадну баку не заврте за ГРОБНИЦУ !

Чудан је ово народ, пита свашта а не би смео. Како му бре није јасно кад су све лепо објаснили на ,,Теткиној телевизији“ где рекоше синоћ или прексиноћ, у ствари сваки дан пишти  Омиљени а басује Звонар!?

Шта народ брига да ли је неко рекетиран и где замакоше народне паре које је Растко требало да брани?

Какве везе има што маслачак једино ту цевта на врелом асфалту, ваљда је то добро, ил се клима стварно променила, ил маслачак није кошто прије бјеше?

Кога брига што је пет омалених прозора коштало пола милиона, ваљда су са уграђеним кипом?

Какве везе имају фотеље петобрзинке?

Халал бре све, што се секирате?

И на крају ко сме да пита ,,Омиљеног” било шта, ваљда је то што је омиљен довољна гаранција, ако је истина? Ко не верује нека пита ,,Звонара”, одмах ће да каже суву истину!

И на крају суд ће све то решити, ако уопште постоји, и ако се Растко, име јуначко, пробуди и прочита закон у име народа! Па ваљда су се заклели у то. Има да се осуди народ, под хитно, а и медији. Бар имају адвокате који су рупе у закону докторирали, а ваљда су савладали и српски због преводиоца...

А до тада имамо забаву. Теткина телевизија је врхунски медиј за производњу забавног програма, вреди погледати синоћњу серију ,,Омиљени и Звонар“ у епизоди ,,Раскринкавање“.

Викну Звонар синоћ у теткин микрофон ,,Држте  лопова,  док Омиљени олиже прсте" !   И СВИ МУ ОДРЕДА ПОВЕРОВАШЕ !!

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.303 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)