Школски другови творци српско - чачанског бренда, величанствена прослава Унипромета 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Школски другови творци српско - чачанског бренда, величанствена прослава Унипромета
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
09.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Чачанско предузеће Унипромет организовало је величанствену прославу компаније која је ових дана



 напунило три деценије од оснивања. А оснивачи компаније Унипромет, Наталија и Милисав Новичић, су другови из школске клупе који ће идуће године прославити, како кажу још већи јубилеј, педесет година брака.

„Прешли смо дуг пут, а и данас памтим почетке и свој сан који је овим данашњим даном остварен. Тридесет година напорног рада, али Бог ме погледао, стигла су деца, зетови и унуци. Данас нас једанаест је мотор предузећа које смо основали моја Наталија и ја”, каже Милисав на шта се надовезала и његова супруга.

„Као да сада гледам капију, постављамо је у Љубићу, Милисав вари а ја држим. То су били наши пословни почеци, али све је кренуло раније, из школске клупе. Пред вама стоје другови из основне и средње школе”, каже Наталија.

Унипромет данас ниже успехе и награде

А где је данас фабрика чије темеље су закопали пре три деценије Милисав и Наталија, вредни повртари из села Вранићи у Љубићу? Уводна реч и добродошлица којом је Милисав поздравио више од шестотина званица многе је оставио без текста.

„Простиремо се на 11 000 отвореног простора и када данас, 60 одсто производње из Чачка и Краљева пласирамо на 25 светских тржишта, и када год се сетим оних кутија које смо користили уместо столице осетим се још поносније. Унипромет је компанија, чија породица броји 474, и чије име се данас изговара са поштовањем јер ствара стандард. Километри наших челичних ограда урађени су дуж модерних путних праваца у оквиру највећих пројеката задњих деценија. Најсретинији сам на свету, радим на својој дедовини за своју породицу и свој крај и имам достојне наследнике, ћерке, зетове и унучад ”, казао је Новичић.

Награда Привредне коморе: Овакве фирме требају Србији

Саветник председника Привредне коморе Србије Нермина Љубовић истакла је као велику част што је у прилици да Унипромету честита 30 година успешног пословања а пренела је поздраве и честитке и од председника Привредне коморе Србије Марка Чадежа.

„Ово није јубилиј само Унипромета већ и града Чачка, привредног региона и наше Србије којој су неопходне овакве комапније”, рекла је Љубовић.

Сала Хотела „Морава” одавно није била тако украшена и свечана. Све је било корак испред, од сценарија, па до славља са чим се не би постиделе ни светске компаније. Конферанса је била прожета бриљијантним наступима, надахнутим говорима, и наравн како ред налаже, српским мелосом и невероватним маестром Софронијевићем.

Велики дан за велику компанију и сјајну породицу!

Иначе, истог дана у ударним Вестима нациналне телевизије Прва, емитована је прича о вечличанственом успеху српске породице.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak unipromet novicic proslava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.120.830 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)