Форум привредника Чачка доделио награде најбољима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni             

 
Форум привредника Чачка доделио награде најбољима
Trenutno na sajtu: 705       |       Podeli:
09.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Форум привредника Чачка прославио је пет година постојања, традиционално доделивши награде најбољим привредницима.

Специјалну награду, добио је власник компаније Унипромет, Милисав Новичић.

"Од свих досадашњих признања које је моја фирма добијала, данашње, које додељују другови и другарице из Удружења привредника, највише ми значи. Унипромет је фирма која се увек залагала за Чачак и Чачане, а новим пројектом, који подразумева изградњу индустријске зоне, бићемо у прилици да учинимо још више за све наше суграђане", истакао је Новичић.

Награду за нај привредника добио је и Милић Поповић, испред компаније Интер фуд.

"Захвалан сам на признању које сам добио од мојих сабораца, који заједно са мном учествују у борби за бољи положај предузетника. Годинама се залажем да предузетници добију своје место у овом друштву, и да постану носиоци привредног живота Србије", изјавио је Поповић.

Током прошле године Форуму привредника Чачка су се прикључили Институт за воћарство и компанија Слобода, а даље ширење и придруживање нових чланова, по речима Александра Петронијевића, председника Форума, је од кључног значаја за спровођење у дело идеја ове организације.

"Наставили смо са традицијом ширења и придруживања нових чланова. Претходне године смо дефинисали стратешке циљеве, чије остварење ће помоћи да од Чачка нправимо једну модерну градску средину у којој ће млади радо остајати", нагласио је Петронијевић.

Директор Форума привредника Чачка, Зоран Томашевић, каже да је циљ заступање интереса чланова и унапређивање услова привређивања.

"Трудимо се да удружени заступамо интересе свих нас и да поспешимо привреду нашег града. Јавно се залажемо за унапређење сарадње приватног, јавног и цивилног сектора у области одрживог развоја и да активно учествујемо у јавном животу", навео је Томашевић.

Фото: Глас западне Србије

На прослави јубилеја, присуствовали су и представници локалне власти, а како истиче Мира Ђоковић, заменица градоначелника Чачка, са привредницима имају добру сарадњу, а томе ће убудуће још више допринети новоформиарни савет за привреду.

"У овој години планирано је да пласирамо 33 милиона из буџета Општине и 12 милиона које ћемо добити од Владе Србије, са којима ћемо бити у могућности да у Чачку и створимо боље услове за привреднике", навела је Ђоковић.

Форум привредника града Чачка је отворена организација и позива нове чланове да му се прикључе.

Члан форума може бити свако удружење, правно лице, самостални предузетникн и регистровано пољопривредно газдинство које прихвата циљеве и Статут Форума и поднесе пријаву за учлањење Извршном одбору Удружења и потпише Приступни споразум.

Добитници награда Форума привредника града Чачка су и "ПС фешн", издавачка кућа "Пчелица" и   компанија "Цини".

Глас западне Србије

Фото: Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.392.357 посета
Тренутно на сајту: 704 посетилац(a)