Свечани пријем за младе прибојске фудбалере, освајаче медаље на Спортским играма младих у Сплиту 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Свечани пријем за младе прибојске фудбалере, освајаче медаље на Спортским играма младих у Сплиту
Trenutno na sajtu: 803       |       Podeli:
01.09.2021 | 0 коментар(а)



Прибој – Освајачи првог места у малом фудбалу на међународној завршници Спотртских

игара синоћ су у Хотелу Терме 36.6, са својим тренерима Душком Јановићем, Драганом Вулевићем, као и родитељима били гости Спортског савеза Прибој, где им је уприличен дочек и додељене награде за тај успех које су обезбедили Општина Прибој са Спортским савезом Прибој.

Присутнима се прво обратио председник Спортског савеза, Филип Комарица, који се захвалио родитељима и свој деци на указаном поверењу у протеклом периоду и том приликом им честитао на пристојном понашању, а потом и на добрим играма, како у самом Сплиту, тако и на претходним турнирима.

Филип Комарица председник Спортског савеза Прибој, фото: ПП Медиа

Испред локалне самоуправе обратио се Борис Мрдовић, председник Скупштине и казао да ће Општина Прибој и у даљем периоду подржавати манифестације као што су Спортске игре, а да ће се наставити са улагањем у спорт и спортску инфраструктуру.

Мрдовић се овом приликом захвалио и присутној председници Дунав осигурање Спортских игара младих, Марији Михајловић на указаном поверењу у претходном периоду.

Деца су поред завалница добила и награду од по 12.000,00 динара. У знак захвалности, тренери ФК 033, Вулевић и Јановић, присутним гостима додели су симболичне поклоне са грбом њиховог фудбалског клуба.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj prijem fudbaleri mladi sim split

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.072.082 посета
Тренутно на сајту: 804 посетилац(a)