Свечани пријем за младе прибојске фудбалере, освајаче медаље на Спортским играма младих у Сплиту 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Свечани пријем за младе прибојске фудбалере, освајаче медаље на Спортским играма младих у Сплиту
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
01.09.2021 | 0 коментар(а)



Прибој – Освајачи првог места у малом фудбалу на међународној завршници Спотртских

игара синоћ су у Хотелу Терме 36.6, са својим тренерима Душком Јановићем, Драганом Вулевићем, као и родитељима били гости Спортског савеза Прибој, где им је уприличен дочек и додељене награде за тај успех које су обезбедили Општина Прибој са Спортским савезом Прибој.

Присутнима се прво обратио председник Спортског савеза, Филип Комарица, који се захвалио родитељима и свој деци на указаном поверењу у протеклом периоду и том приликом им честитао на пристојном понашању, а потом и на добрим играма, како у самом Сплиту, тако и на претходним турнирима.

Филип Комарица председник Спортског савеза Прибој, фото: ПП Медиа

Испред локалне самоуправе обратио се Борис Мрдовић, председник Скупштине и казао да ће Општина Прибој и у даљем периоду подржавати манифестације као што су Спортске игре, а да ће се наставити са улагањем у спорт и спортску инфраструктуру.

Мрдовић се овом приликом захвалио и присутној председници Дунав осигурање Спортских игара младих, Марији Михајловић на указаном поверењу у претходном периоду.

Деца су поред завалница добила и награду од по 12.000,00 динара. У знак захвалности, тренери ФК 033, Вулевић и Јановић, присутним гостима додели су симболичне поклоне са грбом њиховог фудбалског клуба.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj prijem fudbaleri mladi sim split

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.177.120 посета
Тренутно на сајту: 588 посетилац(a)