Наше горе лист: Пештерац из Височке, велики привредник и хуманитарац наставља своју мисију доброчинстава 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Наше горе лист: Пештерац из Височке, велики привредник и хуманитарац наставља своју мисију доброчинстава
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
31.12.2020 | 0 коментар(а)



Подгорица – Миљан Конатар власник компаније „Арминг” један је од најуспешнијих црногорских



привредника, али и надалеко познат као велики добротвор, увек спреман да притекне у невољи и помогне онима којима је помоћ најпотребнија.

Иако његово предузеће активно ради на траси аутопута са црногорске стране који би код Бољара требало да се споји са коридором 11, учествовали су и у изградњи и уређењу игралишта и парка, као и дела Одељења за дечију хирургију Клиничког центра Црне Горе у Подгорици.

Директор Института за болести деце (ИБД) Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ), Саша Радовић, тим поводом је уручио захвалницу Миљану Конатару и истакао да је ово наставак филантропског деловања Конатара према ИБД-у.

Познајући његов однос према деци ово је још један у низу будућих пројеката. Користим ову прилику да још једном изразим искрену захвалност његовој компанији и породици на хуманитарном деловању и сарадњи у унапређењу простора за наше најмлађе пацијенте", казао је Радовић.

Миљан Конатар се захвалио Радовићу на додељеној захвалници, а посебно лекарима и комплетном медицинском особљу ИБД који, како је казао, свакодневно брину о деци, која су уједно и наша будућност”.

„Чини ми велико задовољство што смо ја и моја породица имали прилику да уз осмех мењамо свет”, рекао је Конатар најављујући да ће и убудуће, у складу са могућностима, подржавати ИБД.

Миљан Конатар испред цркве коју је саградио у свом родном селу на Пештери, фото: ГЗС

Иначе, Миљан Конатар је рођен у селу Височка на Пештери у општини Сјеница, одакле се отиснуо у свет и вредним и поштеним радом постао је један од 100 најбољих градитеља на овом делу Балкана, иза кога је остало десетине мостова, километри саобраћајница и огромни хотелски комплекси.

Међутим, једна грађевина му је каже ипак највише прирасла за срце, а то је црква брвнара коју је подигао у свом родном месту у част свих предака који су живели на овим просторима.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PODGORICA SJENICA MILJAN KONATAR HUMANITARAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.937.324 посета
Тренутно на сајту: 450 посетилац(a)