После чак 42 године Слобода пред победом за прво место у неком рангу! Марјановић за ГЗС: Нема дилеме, бићемо прваци! 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
После чак 42 године Слобода пред победом за прво место у неком рангу! Марјановић за ГЗС: Нема дилеме, бићемо прваци!
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
31.05.2022 | 0 коментар(а)



Ужице – Најважније је да сами одлучујемо о својој судбини, последње коло нам долази као кец на једанаест јер пред
Марјановић за ГЗС: Нема дилеме, бићемо прваци, Фото: Д.Марјановић, Прив.архива

својом публиком и са духом Радомира Антића у нама, желимо да остваримо циљеве и пласирамо се у Прву лигу Србије, поручује у разговору за агенцију РИНА председник ужичке Слободе Драган Марјановић уочи викенда, када у суботу Слобода дочекује "прежаљено" Раброво у борби за прво место на "Западу".
Победом би клуб из града са Ђетиње изборио прво место и био проглашен за првака западне Србије!
Најодговорнији за успехе Ужичана који су фантастичном формом у последње време дошли до ситуације да се први питају за успехе и зависе само од себе, свакако је Марјановић, Ужичанин по рођењу, а, како каже, и по опредељењу.
Он је био тренер великану српског фудбала Немањи Видићу, за којег истиче да ће се добрано радовати успеху Слободе, као и остали велики асови потекли из Ужица – Милован Рајевац, Милован Ђорић, Зоран Његуш итд.
Играћемо и за све њих, истиче, а поводом последњег степеника, Марјановић је казао:
"Нећемо потценити противника и ући неозбиљно у утакмицу. Али, сигурно ћемо је победити, ту дилеме нема. Бићемо прваци јер момци су зрели и много труда су уложили да би сада искомпликовали у последњем колу. Завршавамо причу без икаквих проблема и постајемо шампиони."
Количина уверљивости код председника Слободе огромна је, сигурно да даје подстрек момцима у црвено-црним бојама да се још више боре, а на питање шта њега инспирише, одговара:
"Одскоро сам председник, а Слобода чак 42 године није била прва! Биће, очекујем, у мом мандату, и то ме посебно радује. Потрудићемо се, најпре, да професионално одрадимо меч у суботу, а онда, и како доликује, да организујемо прославу за госте, играче, навијаче."
Дух још једног "Ужичанина", тренерског великана Радомира Антића који је свој печат оставио и поред Ђетиње, апсолутно је носећа водиља за цео колектив, тако и за Марјановића.
Он каже да је стадион уназад неколико месеци понео име Антића, а да ће се управо на том месту Слобода инаугурисати у шампиона западне Србије!
"Поносни смо на чињеницу што се враћамо на мапу фудбалске Србије и Слобода то заслужује. Ми припадамо реду великих српских клубова. Оно што је сигурно, не стајемо и не заустављамо се на овоме. Идемо даље, а коначни циљ јесте да уђемо у Суперлигу", закључио је председник ужичког клуба.
Меч између Слободе и Раброва почиње у 17.30.
Ужице је спремно за новог шампиона Српске лиге "Запад".

 

 

 

 

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.138.322 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)