ПОКС: Стоп политичким сукобима, потребно нам је јединство 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
ПОКС: Стоп политичким сукобима, потребно нам је јединство
Trenutno na sajtu: 500       |       Podeli:
06.05.2020 | 0 коментар(а)



Краљевина нам је потребнија него икада јер једино краљ као нестраначка личност, својим ауторитетом може да смири

тензије у друштву. Србима не требају непријатељи док имају овакве политичке странке које свађају народ и стварају тензију као пред почетак грађанског рата.Потребно је хитно отварање дијалога између чинилаца који су генератори свађа, садашње републиканске власти и бивше републиканске власти која би да то поново буде. Речи које користе, једни за друге „лопови, издајници, болесници, педери и слично“ су испод сваког нивоа цивилизоване комуникације и не само да су штетне по наше друштво, него нас брукају и пред светом.

Узнемиравање деце пуштањем увреда са разгласа или хајком са друге преко друштвених медија је нешто што постоји само код нас. Позивам све странке да прихвате идеју обнове уставне, парламентарне Краљевине, као јединог излаза из ове ситуације – поручио је лидер коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ и председник ПОКС, Жика Гојковић.

Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста поздрављају позиве академика Матије Бећковића, Василија Крестића историчара и професора Филозофског факултета Универзитета у Београду у пензији и Бранка Ковачевића бившег ректора Универзитета у Београду да се хитно смање политичке тензије власти и опозиције и да се врате дијалогу.

ГЗС/ Покс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.198.545 посета
Тренутно на сајту: 501 посетилац(a)