У 17 пожешких села због невремена ванредно стање, у Ужицу стабилно 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У 17 пожешких села због невремена ванредно стање, у Ужицу стабилно
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
14.06.2018 | 0 коментар(а)



Пожега – Оштећена је путна инфраструктура и севрени део општине. У 17 села проглашено је внаредно стање”, изјавио је Милан Божић,

председник општине Пожега за Глас запане Србије након невремена које је задасио овај крај.

Божић истиче да је невреме трајало више од 20 минута.

“Куда је прошао град у распону од километар није остало ништа. Огромна је штета на пољопрвредним усевима. Формирали смо комисују за процену штета и имамо шалтер за пријаву. Доста људи је осигурало своје воће, али има и оних који нису па су материјални губитци неминовни”, каже Божић.

 

У Ужицу стање стабилно

 

Након невремена које је опустошило Ужице и околна села, према речима Зорана Милитарова, начелника Управе за инспекцијске послове , данас је стање стабилно.

“Успели смо да стабилизујемо стање, па ванредна ситуација није проглашена. Али нвреме је причинило велику материјалну штету како на градском, тако и насеоском подручју. Комисије су на терену и до краја дана знаћемо тачно стање. Надокнаду штете ћемо обезбедити делом из наших сресдстава, а уколико то буде потребно обратићемо се и државним властима”, нагласио је Милитаров.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.199 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)