Сузана Васиљевић: Видео порука Ђиласа „јефтин политички перформанс" 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Сузана Васиљевић: Видео порука Ђиласа „јефтин политички перформанс"
Trenutno na sajtu: 568       |       Podeli:
04.05.2020 | 0 коментар(а)



Саветница за медије председника Србије Сузана Васиљевић назвала је видео поруку

лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, који се жалио да му малтретирају децу „јефтиним политичким перформансом - поклони се и почни".

Она је, у гостовању на телевизији Прва, рекла да Ђилас у последњих неколико дана Александра Вучића назива лудаком и психопатом, а његови сарадници упућују и директне претње председнику Србије, а није се запитао како то утиче на Вучићеву децу.

„Зашто би његова (Ђиласова) деца била заштићенија од деце председника Вучића која то трпе", запитала је Васиљевић и додала да Ђиласови "опскурни портали" на дневном нивоу објављују најгоре увреде на рачун Вучића и његове породице.

Васиљевић је рекла да, колико је чула, разглас са кога су упућиване погрдне поруке Ђиласу није био испод његових прозора него, колико је чула, на крову неке зграде у близини.

Она је замолила све медије у Србији да не дирају ничију децу, јер она нису крива због оног што им родитељи раде.

Васиљевић је, говорећи о медијима, рекла да су се, у рату оних опозиционих против власти или провладиних против опозиције, лекари нашли на удару, они криви ни дужни и од њих се тражи да се изјасне да ли су за или против власти.

„Зашто доводити људе у ситуацију да се изјашњавају политички. Новинари су долазили да им постављају политичка питања", нагласила је она.

Одговарајући на питање о замеркама амбасадора Европске уније, Васиљевић је констатовала да они Србији замерају „таблоидизацију", а заборављају да таблоиди нису настали у Србији, него су "увезени" са Запада.

Она је, коментраришући протесте грађана у 20:05 увече, као и „бакљаде" присталица власти, нагласила да те протесте није увела владајућа странка, него опозиција, па су они који подржавају власт узвратили.

Васиљевић није конкретно одговорила на питање зашто је присталицама власти дозвољено да у време полицијског часа несметано организују "бакљаде" и пуштају увредљиве поруке са разгласа, рекавши само да је Вучић позвао све да поштују забрану кретања.

Она је опозицији поручила да престану да "малтретирају људе" који су затворени више од шест недеља и да им "не играју по живцима" лупањем у шерпе, што чине њихове присталице.

„Имаћете изборну кампању, па онда изађите на улице, лупајте и шетајте", рекла је Васиљевић.

 

ГЗС/Н1/Фонет




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SUZANA VASILJEVIC POLITICKI PERFORMANS VIDEO PORUKA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.151.683 посета
Тренутно на сајту: 569 посетилац(a)