Ер Србија покреће летове између Краљева и Беча 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ер Србија покреће летове између Краљева и Беча
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
16.09.2021 | 0 коментар(а)



Краљево - Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, 12. октобра ће поново успоставити летове на релацији између Краљева и
Ер Србија покреће летове између Краљева и Беча, Фото: РИНА, Илустрација

Беча. Летови са Аеродрома Морава ка аустријској престоници обављаће се два пута недељно, уторком и четвртком, до 30. децембра, наводи се у саопштењу компаније.
“Радује нас што ћемо и путницима из централне и западне Србије омогућити директан лет до Беча са нашег трећег аеродрома у Србији. Циљ нам је да им олакшамо организацију путовања у наредном периоду и пружимо традиционално добру услугу, какву наши путници могу да очекују на свим линијама до којих саобраћамо”, изјавио је Бошко Рупић, виши менаџер продаје у Ер Србији.


Линија са аеродрома Морава до Беча први пут је успостављена 17. децембра 2019. године. Српска национална авио-компанија ће летове из Краљева обављати регионалним АТР72 турбопроп авионом. Авио-карте су већ у продаји.

 

 

 

ГЗС / РТВ

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo bec

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.453.533 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)