Обновљена производња у Трендтексу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Обновљена производња у Трендтексу
Trenutno na sajtu: 545       |       Podeli:
11.07.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Само 15 дана након што је ватрена стихија у фабрици “Трендтекс” прогутала

конфекцијски погон и магацин, због чега је на принудни одмор послато око 250 радника, у овом текстилном гиганту обновљена је производња и сви запослени су поново враћени на посао. Сопственим средствима и максималним ангажовањем радника адаптирана су два производна простора и оспособљено је 12 линија за производњу.

Током протекле две седмице један део радника је био на годишњем одмору, други део њих је радно ангажован да би се покренула производња, а трећи део распоређен по производним погонима које фирма “Трендтекс” има у неколико градова.

,,У пожару који се десио у нашем приоизводном погону, 23.јуна претрпели смо сто постотну штету тако да смо морали купити потпуно нову опрему како би покренули производњу. У току је и израда пројектне документације за нови објекат који ће се градити на месту где је је био постојећи и надамо се да да ће за 4 месеца бити у пуном погону", каже пр менаџер компаније “Трендтекс” Суанита Челебић.

У току је адаптација још једног дела простора који ће се користити за производни погон. У уторак, првог радног дана почеле су да раде 4 производне линије у две смене, а већ од среде ће кренути са радом 8 линија у две смене.

Велику захвалност из ове компаније кажу дугују својим кооперантима Меху Жиговицу, Голд Стару, Техничкој школи у Пријепољу као и ЈКП,,Лим,, Пријепоље који су им понудили просторије и организовали производњу у три смене да би испоштовали уговорене обавезе према купцима у иностранству.

Иначе, пожар у магацину материјала у погону конфекције компаније Трендекс у Коловрату избио је 23. јуна око 6 и 30 часова, а ватра је захватила око 4000 квадратних метара пословног простора, заједно са машинама и репроматеријалом који су се налазили у њима. Узрок пожара још увек није познат.

ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.204.211 посета
Тренутно на сајту: 546 посетилац(a)