Драгачевски "Вајати" покорили новосадски сајам, девет награда за квалитет! 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Драгачевски "Вајати" покорили новосадски сајам, девет награда за квалитет!
Trenutno na sajtu: 775       |       Podeli:
23.04.2019 | 0 коментар(а)



Нови Сад - У сусрет 86. међународном пољопривредном сајму у Новом Саду који ће се одржати

од 11. до 17. маја, вршено је оцењивање квалитета производа у неколико робних група.
 
Чувени пољопривредни сајам у Новом Саду прилика је да се прикаже најбоље из Србије и региона, а награде су синоним за квалитет већ деценијама уназад.
 
Прилику да упознају тржиште са својим производима по први пут имали су драгачевски "Вајати", који су приказали богат асортиман својих воћних сокова. Иако би се могло рећи да су тек почетници у овом послу, квалитет је био пресудан, па ће се са сајма вратити са Сребрним шампионским пехаром за висок квалитет у групи производа од воћа и поврћа и великим златним медаљама за кашасти воћни нектар од рибизле, кајсије и малине. 
 
Златне медаље освојили су кашасти воћни нектар од вишње и купине, као и воћни нектар од јагоде, док је сребрном медаљом награђен кашасти воћни нектар од шумске боровнице.  Звање Шампион квалитета припало је кашастом воћном нектару од малине.
 
 
"Сходно традицији оцене квалитета на новосадском сајму, на којем је конкуренција била изузетно велика и јака, стручни жири је препознао квалитет наших производа о чему говоре награде које смо добили. С обзиром да нам је ово прва година производње сокова, признања и награде које смо добили су нам велики ветар у леђа за нове победе како на нашем, тако и на иностраном тржишту", казао је за Глас западне Србије директор предузећа "Вајати -логистика" д.о.о. Алексеј Радичевић.
 
 
Он је истакао да је у плану отварање малопродајних објеката у Београду, где ће потрошачи моћи да уживају у свежим и квалитетним продуктима из драгачевског краја. 
 
 
"Велику захвалност дугујемо нашим клијентима који су препознали квалитет наших производа, као и нашем тиму који свакодневно улаже велики труд, а да је вредело доказ су управо златне шампионске награде", закључио је Радичевић.
 
 
Глас западне Србије



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vajati guca novi sad sajam sokovi nagrade medalje kvalitet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.044.246 посета
Тренутно на сајту: 776 посетилац(a)