Стаматовић: Активности јавних служби појачане 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Активности јавних служби појачане
Trenutno na sajtu: 313       |       Podeli:
20.03.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина – Први регистровани случај инфекције корона вирусом забележен је и у општини Чајетина.
Председник општине Чајетина Милан Стаматовић, фото: РИНА

“Реч је о младићу који је боравио у Бања Луци и који се у Чајетини кратко задржао, а према информацијама из Дома здравља и полиције није био у контакту са великим бројем особа, тако да је на време откривено. Он је пропаћен за Београд и тренутно се налази на Инфективној клиници”, казао је за РИНУ председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Он је истакао да за сада нема већих проблема, али ако их буде, Стаматовић тврди да је општина Чајетина потпуно спремна као и све јавне службе.

“Очекујемо да ће се сада увођењем ванредног стања повећати број особа које ће доћи у своје породичне куће на селима, викендице или апартмане на Златибору, мораћемо да додатно појачамо пажњу како би стигли да све очистимо, дезинфикујемо, обезбедимо уредно водоснабдевање и све потребе за намирницама како нашег становништва тако и оних који долазе”, закључио је Стаматовић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina korona virus milan stamatovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.469.961 посета
Тренутно на сајту: 314 посетилац(a)