Одржана трећа “Скобаљијада” на Дрини 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Одржана трећа “Скобаљијада” на Дрини
Trenutno na sajtu: 548       |       Podeli:
07.08.2017 | 0 коментар(а)



Љубовија - у Врхпољу на делу Дрине код плаже „Бок“ у суботу 5. августа одржана је трећа по реду „Скобаљијада“.

Изузетно велико интересовање, бројни такмичари, посетици, лепо време, изузетан амбијент где се све одвијало, пратећи садржаји, креирали су пријатну атмосферу и дружење током читавог дана. Такмичари су сконцентрисано учествовали у такмичењу.Вредне награде:

Према речима директорке ТО Љубовија Слађане Грујичић значај свих манифестација које се организују на подручју општине је изузетан за читав крај.

“Учесници долазе из читаве Србије и иностранства, успут се упознају са природним лепотама и враћају нам се у већем броју са својим рођацима и пријатељима. Ове године је било учесника из Београда, Новог Сада, Суботице, Руме, Шапца, Ваљева, Републике Српске”, казала је она и додала да је Ове године баш 5. јула одржана Братуначка регата на Дрини, чији пловни пут пролази поред „Бок“-а, па је велики број учесника регате свратио на „Бок“ на освежење уз музику и изузетну атмосферу.

“Све ове манифестације на Дрини којих је све више из године у годину су потврда да Дрина живи целе године, а пун потенцијал долази до изражаја од маја до октобра”, тврди директорка.

Организатор овогодишње Скобаљијаде је Месна заједница Врхпоље и Општинско удружење риболоваца „Љубовија“. Манифестацију су подржали општина Љубовија, Туристичка организација Љубовија и бројни пријатељи манифестације.

Обезбеђене су и вредне награде за најбоље и то чамац за прво место, штап за пецање за друго и машиница за пецање за трећепласираног.

Најуспешнији на овогодишњој Скобаљијади био је Драган Станојевић из Београда, други је Владимир Павловић са Старе Љубовије. Трећепласирани Никола Павловић из Врхпоља био је за мамац бољи од Витомира Удовичића који је дошао из Братунца.

Најстарији учесник овогодишње “Скобаљијаде” био је Гвозден Ђурић из Узовнице са својих 79 година , док је најмлађи учесник био једанаестогодишњи Ненад Николић из Ваљева.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.151.576 посета
Тренутно на сајту: 549 посетилац(a)