Успешна сарадња локалне самоуправе и привредника 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Успешна сарадња локалне самоуправе и привредника
Trenutno na sajtu: 874       |       Podeli:
08.11.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Клуб привредника општине Горњи Милановац одржао је седницу Управног

одбора. Састанку су присуствовали директор компаније „Фока“ Мирослав Радовановић, који је уједно и председник Управног одбора овог Клуба, генерални директор предузећа „Рудник и флотација д.о.о.“ Ацо Илић, директор пословнице компаније „ДДОР осигурање Нови Сад“ у Горњем Милановцу Небојша Лазовић, директор компаније „Звезда Хелиос“ Станица Левајац, директор предузећа „ГМ Инвест д.о.о.“ Владимир Танасковић, директор компаније „S-Group“ Жарко Савићевић, власници предузећа „ДАМ 93“ Драган и Драгана Марјановић, директор филијале Ерсте банке у Горњем Милановцу Ненад Јевтовић, директор компаније „Тетра Пак“ у Горњем Милановцу Јован Глигоријевић и директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић.

Седници УО присуствовао је и председник општине Дејан Ковачевић.

На састанку су изнети предлози и активности који се односе за припрему трибине за студенте која је заказана за 8. децембар 2018. године са почетком у 13.00 часова. По овом питању развила се дискусија и изнети су бројни предлози.

Основни циљ ове трибине је да се сви студенти које стипендира општина Горњи Милановац као и одређена привредна друштва из наше општине, као и други заинтересовани студенти, упознају са милановачком привредом и компанијама из наше општине.

Успешни директори, менаџери и власници фирми у нашој општини, који воде нека од најуспешнијих предузећа како у земљи, тако и у региону, представили би свој развојни пут и то да уколико има воље за радом и трудом може да се буде успешан и у малој средини као што је Горњи Милановац.

Такође, на трибини ће бити речи и о најмодернијим технологијама које ове компаније користе у свом раду, али и о константном и континуираном улагању у производњу и знање које даје резултате.

Привредници су имали прилику да у директном разговору са председником општине добију одговоре на питања која се тичу како њих самих и њихових компанија, тако и локалне самоуправе. Председник Ковачевић је искористио своје присуство на састанку и чланове Управног одбора Клуба привредника обавестио о актуелним, али и о будућим пројектима који се тичу општине Горњи Милановац, а чија реализација је планирана за наредни период.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac privrednici sednica uo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.047.724 посета
Тренутно на сајту: 875 посетилац(a)