Тодоровић: Нормализација саобраћаја од понедељка 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић: Нормализација саобраћаја од понедељка
Trenutno na sajtu: 691       |       Podeli:
11.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Попуштање стубова на вијадукту код Машинско – саобраћајне школе, довело је до преусмеравња возила на централне градксе улице,

па у граду на Морави већ пар дана влада прави саобраћајни колапс. Градоначелник, Милун Тодоровић, обећава грађанима да ће се у најскоријем периду стање вратити у нормалу.

“Јутрос смо имали састанке, са извођачима радова. У току дана очекујемо монтажу тешких оплата, надам се да ће за викенд бити намонтиране, а саобраћај бити нормализован почетком следеће седмице. Шеф за мостове у Путевима Србије, Драган Милошевић обећао је да ће најкасније до уторка саобраћај наизменично бити пуштен. Правац из Београда за путничка возила биће усмерен преко Кулиноваца , улице Раденка Јањића, Драгише Мишовића и Булевар ослобођења. Најважније је да вијадукт буде безбедан, али и да буде у функцији. Први рок за завршетак радова био је 15. август, то је пролонгирано више пута, па сад инсистирамо да крај буде почетком новембра. Сви трпимо, јер то је једини вијадукт који пролази кроз Чачак у овом периоду. До реконтрукције је морало доћи, али можда се могло реаговати раније јер теоретски је немогуће да се пет месци не види како су стубови оштећени”, изјавио је Тодоровић медијима након 72. седнице Градског већа у Чачку.

Више места за малишане у предшколским установама

Иначе, на поментој седници испред чланова Градског већа нашло се и 27 тачака дневног реда, а између осталог потрвђено је анексирање уговора са ЈП “Градац” са градом Чачком, а везано за одржавање саобраћајница и зимску службу. Утврђено је и којих девет чланова ће чинити одбор за изградњу споменика Жупану Страцимиру у центру Чачка, за који је из буџета града издвојено милион и по динара.

Добра вест са данашњег заседања Градског већа стиже за чачанске родитеље, јер је број места за малишане у предшколским установама повећан са 650 на 720 деце.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vece cacak saobracaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.067.887 посета
Тренутно на сајту: 690 посетилац(a)