Половина пријепољске власти против Вучића?! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Половина пријепољске власти против Вучића?!
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
25.03.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Скоро половина пријепољске актуелне власти неће гласати или не подржава политику Александра Вучића и Српске напредне странке (СНС)

која тренутно врши власт у овом граду. Наиме члан општинског већа, председник Нове Србије и члан владајуће коалиције, Милан Гачевић јавно се декларисао и већ увелико учествује у кампањи против кандидата Александра Вучића, а у корист Вука Јеремића. Он је јавно подржао политику Велимира Илића који је након разлаза са СНС-ом најоштрије критиковао премијера Владе Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја не презајући да их назове чак и криминалцима. Поред Нове Србије и коалициони партнер напредњака Странка демократске акције (СДА) Санџака чији је лидер Сулејман Угљанин недавно боравио у Приштини, није подржала кандидата свог коалиционог партенра.

Ни трећи коалициони партнер Демократкса партија Санџака (ДПС) чији је оснивач Бахрија Бегановић није од велике помоћи напредњацима будући да се један део њихових чланова већ увелико појављује у таборима других председничких кандидата.

Спекулише се да поједини лидери локалних напредњака из личних интереса и сујета ову странку држе у власти, иако она већ увелико према тврдњама мештана Ивања, злоупотребљава свој политички утицај у име локалног политичког моћника.

Огроман број грађана Пријепоља је изузетно незадовољан не само политичком већ и економском ситуацијом града на Лиму. Није немогуће да резултат председничких избора због свега наведеног не буде задовољавајући по напредњаке упркос свим подршкама лабаве позиције па чак и дела опозиције.

Лудило: Власт подржава опозицију, а опозиција власт

Грађани су збуњени јер како многи тврде овакву “збркану” ситуацију у којој власт подржава опозицију, а опозиција власт нико до сада није видео. Можда најсликовитије говори фотографија у којој Милан Гачевић председник Нове Србије и члан владајуће коалиције кује планове у канцеларији Вука Јеремића за рушење Вучића.

 

 

Прикупљање потписа за Вука Јеремића у Пријепољу, фото: printscreen/facebook

Са друге стране опозициона странка Расима Љајића, десне руке Алескандра Вучића, у Пријепољу прикупља гласове за председничког кандидата напредњака.

Свакако на ова питања ускоро неко мора одговорити пре свега локални СНС на челу са Драгољубом Зиндовићем, председник најјаче опозиционе странке СДП Есад Хоџић и њихови лидери Александар Вучић и Расим Љајић.

Иначе, у Ужицу је на пример члан Градског већа Зоран Аџић поднео оставку због идентичне ситуације јер градоначелник Ужица, како је навео у изјави, није желео да трпи мешетарње овог типа, док је истовремено цео Градски одбор у Ужицу и Горњем Милановцу одбио да подржи политику Велимира Илића и пружио подршку Александру Вучићу.

За разлику од њих у Пријепољу се Општински одбор ове партије распао, а они који су га напустили остали су у опозицији док је у власти остао противник СНС са својом кћерком која је одборник.

Ово је само још један доказ тезе о Пријепољском "политичком лудилу".

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.281.941 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)