Тодоровић; Двери му у расулу, сада православни теоретичар фабрикује афере 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић; Двери му у расулу, сада православни теоретичар фабрикује афере
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
04.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Очигледно уплашен чињеницом да Дверима измичу позиције у Савезу за Србију, обзиром на то да њихове представнике нико није позвао на састанак власти

и опозиције који је одржан на Факултету политичких наука у Београду, "лидер" те странке Бошко Обрадовић одлучио је да се врати у "базу", у град Чачак, где је пре десетак година под окриљем Нове Србије почела његова каријера библиотекара, ТВ лица на локалној телевизији, православног теоретичара и на крају политичара, наводи се у саопштењу  које је потписао градоначелник Чачка и члан председништва СНС Милун Тодоровић.

,,Уздрмане Двери сада би да наставе политички рат на локалу, али на по њих најлагоднији начин. Желели би да преузму власт без избора. Ја то разумем имајући у виду у каквом се расулу налази одбор Обрадовићеве странке у Чачку, који из дана у дан остаје без чланова, од којих неки имају одборничке мандате. Знају, ако се буду ослањали на поверење грађана, до толико жељених фотеља и функција никада неће доћи.

Лично немам никакав проблем да се повучем са позиције градоначелника, али то ћу учинити тек када опозиција буде имала подршку грађана, односно довољан број одборника за моју смену у скупштини града. На то ме обавезују одговорност коју имам према грађанима који су гласали за политику Александра Вучића и Српске напредне странке, као и резултати које смо остварили у претходне три године. Био бих неозбиљан човек када бих се освртао на сваки шарлатански захтев Двери и тужних остатака Демократске странке.

Међутим сигурно бих се запитао да ли сам на правом месту ако би као Бошка Обрадовића почели да ме напуштају најближи сарадници, они у Београду, али и они у Чачку. У том случају нема сумње да бих отишао и ја и ту је веика разлика измедју Обрадовића и мене. Са њим су остали само они који се надају да би могли нешто да ушићаре или се огребу о неку Ђиласу апанажу. У недостатку ваљаних чињеница и немогућности да аргументовано оспоре резултате које власт у Србији и Чачку остварује из године у годину, Двери огрнуте у плашт нечега што се зове Савез за Србију, покушавају да фабрикују афере.

Као што се актуелна градска власт никада није китила успесима КК Борац, атлетских клубова Слобода и ЧААК, карате клуба Борац... тако не може бити одговорна за оно што се у овом тренутку дешава у ФК Борац. Све ингеренције које је имала, локална самоуправа је и предузела, али су финансијски проблеми били непремостива препрека да ФСС омогући чачанском клубу регистраицију нових играча и такмичење у Првој иги Србије.

Када је реч о загађењу Западне Мораве и Лупњаче, Обрадовић се по добро опробаном методу служи заменама теза, јер сам јасно рекао да је компанија "Слобода" одговорна за испуштање штетних материја прошле суботе, али да и даље немамо доказ ко је загађивач чачанских река у претходних неколико месеци. То треба да испитају инспекцијске службе које нису у надлежности града. За разлику од опозиције, никада нисам и нећу оптуживати било кога без доказа..

На сву срећу, огромна већина градјана види колико је у граду и околини урадјено од јуна 2016. године до данас. Зграда Градске библиотеке, две индустријске зоне, километри нових путева, ново рухо улице Веслеина Милекића, скори завршетак улице 10, реконструкција строгог центра града, реконструкција атлетске стазе... Све то и још много тога може видети сваки становник града Чачка. Довели смо светске гиганте попут "Форверка", "Елдизија", "Виланда", "Пашала", а на путу су нови страни инвеститори. Створили смо услове да бројне чачанске фирме прошире своје капацитете, јер за то постоји потреба. Бенефити од отварања нових радних места тек ће бити видиљиви. Све ово знак је да је Чачак у претходне три године добио нови замах и ново лице. И то је тек мали део онога што нас чека у наредном четворогодишњем мандату који ћемо отпочети средином наредне године. Зато ме не интересују празне приче, већ само дела," наводи Тодоровић

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.467.371 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)