Ивана Пајовић, жена херој, која се бори са два карцинома 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ивана Пајовић, жена херој, која се бори са два карцинома
Trenutno na sajtu: 752       |       Podeli:
04.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачанка - Чачанка Ивана Пајовић већ три године се бори са раком дојке.



Поред бројних операција и хемотерапија, ово пролеће дочекала је са још једним ретким обољењем - карцином меког ткива. И док би се многи у њеној ситуацији предали и клонули духом, Ивана без прекида води своју борбу, пуна снаге и оптимизма.

Ивана Пајовић,. жена херој

Дијагнозу рака дојке, а потом и карцинома меког ткива, Ивана је прмила са неверицом и питањем :колико живота има испред себе. Карцином дојке откривен је у одмаклом стадијуму.
Ова надасве храбра и оптимистична жена пуна ведрине и енргије , није дозволила да је победе црне мисли. Ниједног тренутка није посустала. И сваког јутра буди се са једном жељом - да живи.

Епидемија изазвана корона вирусом, додатно отежава њено лечење, али Ивана се не предаје. На свом путу борбе сигурно корача.
Иза ове 47-огодишње жене су три године лечења, пет тешких операција и велики број хемотерапија. Живот је променила из корена.

И даље са осмехом, сваки дан почиње јутарњом шетњом.

Прилог емитован у емисији „Пулс Србије”, Тв Курир:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Žena koja boluje od dva karcinoma leci se od karcinoma dojke i rajka mekog trkiva

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.087.821 посета
Тренутно на сајту: 752 посетилац(a)