Бољковачко насеље добило ново игралиште за децу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Бољковачко насеље добило ново игралиште за децу
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
25.05.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радови на дечијем игралишту у Бољковачком насељу, који су обухватали машинско уклањање површинског слоја земљишта,

бетонске радове, постављање гумене подлоге, мобилијара и расвете су завршени, а игралиште је данас обишао председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић.

Он је овом приликом истакао да му је посебно задовољство што је Општина заједно са мештанима обезбедила малишанима један овакав простор за игру, као и да је циљ локалне самоуправе да на подручју целе општине постоји сличан садржај намењен најмлађима.

– Велико ми је задовољство што сам данас овде и што је Општина завршила свој део посла везан за ово игралиште. Оно је изграђено на иницијативу мештана покретењем петиције и изузетно ми је драго што се није завршило само на томе – они су дали изузетан допринос свему овоме, направили су прилазну стазу, а у наредном периоду ће урадити и ограду око самог игралишта. Показали су да када се грађани удруже са локалном самоуправом може да се уради доста тога – рекао је председник Ковачевић.

 


Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, Фото: ГМ Прес


Председник је најавио да је у плану да се поред овог игралишта изгради и један терен за баскет и за мали фудбал, како би и нешто старија деца имала адекватан простор за игру.

Укупна вредност радова на изградњи игралишта у Бољковачком насељу износи 3 118 380 динара, а извођач је Занатска задруга „Универзал“ из Чачка.

 

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC BOLJKOVACKO NASELJE DEJAN KOVACEVIC IGRALISTE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.379.635 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)