Бисерка снимила ауру и остала у чуду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бисерка снимила ауру и остала у чуду
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
08.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Знамо да можемо снимити кичму, главу, бубреге.. али, да ли сте знали да можете снимити чак и вашу ауру?!
Снимање своје ауре, није више тајна, фото: РИНА

Звучи невероватно, али је истинито, а амерички доктор Гај Когинс први је овакво снимање понудио богаташима са Беврли Хилса крајем осамдесетих година.


Двадесетак година касније, апаратура којом се снима ваша животна енергија стигла је и у Србију. Међутим, велико је питање да ли народ који још увек са сумњом гледа и у психолога, може да поверује да нешто као аура заиста постоји?!
Рада Станисављевић није била лења и решила је да испита ову модерну технологију, а онда је доживела право изненађење.


"Увек сам веровала у ту спиритуалну димензију, али о аурама нисам размисљала. Из шале сам кренула на то снимање, а онда о себи сазнала толико тога. Схватила сам који су заправо моји прави проблеми и то колико енергије трошим на небитне ствари. Од тада се променио мој поглед на свет", прича Рада.

Свака боја снимљене ауре има своје значење, фото: РИНА

Ако би за ауру тражили народско објашњење, она би вероватно могла да се изједначи са оном крилатицом - како зрачиш, тако и привлачиш.

"Креативно и стумулативно искуство. Тако бих описала своје снимање ауре. Другарице су се смејале кад су чуле да сам то радила, али безброј пута сам беспотребно потрошила пар хиљада динара, па зашто не бих дала и за то", каже уз осмех Наташа Крунић из Чачка којој снимање ауре није променило живот, али јој је донело лепу успомену.

Ако је веровати снимцима, аура може бити - црвена, љубичаста, зелена, плава, црна.. а свака боја има своје значење. Бисерка Добановски из Новог Сада након неколико снимања потврдила је да има чисто белу ауру и да је једна од ретких.
"Знала сам то, али желела сам да имам материјални доказ, јер ми људи то волимо. Само нас десет има ауру чисто беле боје", рекла је Бисерка.

Бисерка Добановски, једна од ретких која има белу ауру, фото: РИНА

То што има белу ауру, даје јој посебну енергију коју она, како тврди, уз помоћ слика може да пренесе на друге.
"Ти радови су познати као отисак ствараоца, јер људи са чисто белом енергијом већином су исцелитељи", изјавила је Бисерка и објаснила како се праве те "енергетске слике".
"Ставим длан у боју, скупим сву своју енергију и онда руку ставим на папир и на тај начин пренесем позитивну енергију. Док то радим не смем бити нервозна", прича Бисерка.

Лепосава Чубела верује у лековитост ауре, фото: РИНА

Док многи одмахују главом, не верујући ни у Бога, а не у ауру и енергетске слике, Београђанка Лепосава Чубела купила је себи овај један "отисак ствараоца".
"Ја сам осетила смирење и концентрацију. Боље спавам, не будим се ноћу, одморнија сам и мени је то довољно да поверујем у делотворност", изјавила је без премишљања Лепосава из Београда.

И тако, док људи за своје проблеме у већини случајева криве друге.. можда, али само можда - и узрок, али и решење истих, се крије у боји ваше ауре?!

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aura lekovitost telo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.480.185 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)