Американци, Италијани, Немци али и домаћи привредници на локацији Цера 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Американци, Италијани, Немци али и домаћи привредници на локацији Цера
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
29.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Пословна зона Цер-Словас постаје све интересантнија страним, али и домаћим привредницима.
Слободан Василијевић, власник фирме „Словас”, фото: ГЗС

Простире се на површини од пет хектара и комлетно је инфраструктурно опремљена. Струја, гас, вода, саобраћајнице – све је уређено, због чега и јесте једна од траженијих пословних локација у овом делу Србије.

„Тренутно на овој локацији послује 11 фирми, домаћих али ту су и италијанске и америчке компаније. Поред Виланд електрика са којима смо потписали уговор, у преговорима смо са још једном немачком компанијом, тако да очекујемо до краја године да наш комплекса употпунимо са још три фирме”, изјавио је Слободан Василијевић, власник фирме „Словас”.

Васиљевићева фирма Словас приватизовала је фабрику Цер 2009. године, где су према његовим речима затекли нимало позитивну ситуацију.

Заједно са куповином фабрике добили смо и 3.645 извршна решења. Велику борбу смо водили пуних девет година да изађемо из проблема и да покренемо овај систем, јер смо били оптерећени дуговима који су датирали и дуже од 20 година. Исплатили смо огроман новац и то све из сопствених средстава. Успели смо да пронађемо решење и прошле године смо повећали промет за 42 одсто”, каза је Васиљевић.

Фирма „Словас” запошљава 45 радника, производни асортиман чини 22.000 артикала којим снабдевају 9.600 купаца. Иначе, 2011. године изграђено је 7.200 квадратних метара новог објекта.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.168.487 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)