Двери прослављају 20 година постојања 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Двери прослављају 20 година постојања
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
28.01.2019 | 0 коментар(а)



Српски покрет Двери ће 10. марта у Дому синдиката обележити 20 година од када су три студента српског језика покренула часопис

Двери српске, док данас ова партија представља највећи опозициони блок у Србији.

„Двери су и парламентарна странка која верује да је патриотизам борба за пристојан и нормалан живот сваког грађанина Србије.

Од студентског часописа и трибина на Машинском факултету, преко породичних шетњи и барикада на КиМ, до запаженог опозиционог рада у парламенту и учешћа на протестима променило се много али су идеја и циљ остали исти.

Идеја да политика у овој земљи може бити другачија. Идеја да политиком треба да се баве они који воле своју земљу и који неће злоупотребљавати положај на личну корист.

Циљ да изградимо Србију као слободну земљу која подједнако брине о својим националним интересима и интересима свих својих грађана, која економију гради на принципима економског патриотизма и која породичну политику схвата као приоритет.

На овај велики јубилеј с поносом можемо да кажемо да су Двери израсле у озбиљну умерено конзервативну странку без које више није могуће замислити политичку сцену у Србији. У странку која је опозиција овој лошој власти али никако опозиција држави и странку која подједнако брине о традиционалним вредностима српског народа које треба неговати и о вредностима правде, слободе и демократије за које се треба борити.

Велика свечаност поводом овог јубилеја биће уприличена 10. марта у Дому синдиката, а одбори Двери су данас и јуче традиционално обележили Светог Саву у својим просторијама.”

Инфо служба Двери

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.143.826 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)