Отворен Мега Макси - ново искуство куповине 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Отворен Мега Макси - ново искуство куповине
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
17.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Грађани Чачка добили су нову оазу савремене куповине, Мега Макси, који је отворио врата својим купцима на адреси Железничка колонија бб.

На месту некадашњег Темпа потрошачи ће моћи да уживају у најмодернијем хипермакету са иновативним и широким асортиманом, најповољнијим Темпо ценама и у добро познатој комшијској услузи.

Новоотворени хипермаркет намењен је свим члановима домаћинства. Богата понуда свежих категорија воћа, поврћа, меса, рибе, деликатеса и сирева доказ је зашто је Мега Макси право место за целу породицу. Јединствен концепт занатске пекаре, са ручно прављеним хлебовима у радњи, нуди посебно уживање за све љубитеље традиционалних хлебова. Сељачки бели хлеб, ручно рађен домаћи бели хлеб са додатком природног киселог теста, хељдин хлеб са орасима и многи други одвешће потрошаче у право царство укуса.

Разноврсну понуду обогаћује и широк асортиман сезонских и беби производа, здравије хране, потрепштина за личну хигијену, као и одлична селекција алкохолних и безалкохолних пића. Уз богат избор производа, за комплетан ужитак у комшијској куповини, купцима ће сваког дана на услузи бити више од 80 добро познатих лица.

Мега Макси у Чачку додатно је прилагођен особама са инвалидитетом. Сваког дана од 12 до 14 часова биће уведени мирни сати са смањеним осветљењем, без разгласа, уз тиху музику, прилагођени посетиоцима осетљивим на нагле сензорне промене. Додатна погодност су и тастер за помоћ при обављању куповине и приоритетна каса за особе са инвалидитетом.

Мега Макси низом иновативности нуди све предности новог искуства куповине, што је само почетак ка стварању још бољег места за куповину за све купце.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kupovina maksi cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.238.340 посета
Тренутно на сајту: 451 посетилац(a)