БДЗ се транформише у Странку правде и помирења – СПП? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
БДЗ се транформише у Странку правде и помирења – СПП?
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
11.12.2017 | 0 коментар(а)



Како спекулишу медији, БДЗ Санџака ће се трансформисати у Странку правде и помирења – СПП, међутим,

још увек нема званичнe потврдe из БДЗ Санџака.

У интервјуу за Ало Муамер Зукорлић је казао:

“БДЗ сада иде у тоталну реформу, чак идемо у смеру реорганизације, укључујући и промену имена и дораду програма странке како бисмо били до краја прихватљиви за бошњачке и за небошањачке гласаче. Понудићемо име које ће представљати универзалност идеологије странке. Изаћи ћемо из оквира етно - локалног ограничења. На београдске изборе излазимо у потпуно новом руху. До тада ћемо имати и форимирање градског одбора у Београду. Конгрес странке ће се одржати 30. децембра и тада ће све бити решено. Ако већ инсистирате, у имену ће бити реч “помирење”, биће “правда” као темељна одредница идеологије наше стрнаке, која је вредносно ван конкуренције свих других појмова.”

БДЗ у Црној Гори је већ донела одлуку о промени имена у Странку за правду и помирење – СПП.

БДЗ Санџака је најавила конгрес странке и тоталну реформу. Подсећамо да је предедник БДЗ Санџака, званично, још увек др Јахја Фехратовић. На конгресу странке би требао бити изабран нови председник.

Зукорлић је на парламентарним и председничким изборима, осим у Санџаку добијао од 10 до 30 хиљада гласова Срба из Београда и Војводине, Албанаца из Прешевске долине, Рома и других припадника националних заједница. Сада се странка отвара за формирање одбора који ће окупити све гласаче који подржавају Зукорлићеву политику.

Занимљиво је да нови назив, за којег се спекулише, подсећа на назив партије Реџепа Таипа Еродгана Странка правде и развоја (АК парти).

 

Санџак прес

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.254 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)