Вредна донација "Папир Принта" Општој болници у Горњем Милановцу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вредна донација "Папир Принта" Општој болници у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
24.04.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општа болница у Горњем Милановцу добила јуче значајну донацију од

фирме "Папир Принт".

„У питању је тунел који служи за дезинфекцију цивила и особља које користи заштитну опрему у ситуацији епидемије Цовид 19 који се
базира на распршивању раствора 70 - процентног алкохола и на тај начин дезинфикује се особа која пролази кроз тунел дужине пет метара", рекао је данас др Предраг Шутић, в.д директора Опште болнице.

Др Шутић се захвалио предузећу „Папир Принт“ на овој веома значајној донацији.

Тунел који је постављен испред Грудног одељења није једина донација милановачке привреде, у наредном периоду очекује се још неколико.

„Доста компанија се већ укључило у акције донирања, како у новцу тако и у намирницама, што доста значи за Општу болницу“, каже Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац и додаје да је осим Папир принта, Болници донацију упутила и фирма Тетра Пак.

"Општина Горњи Милановац је из робних резерви определила једну количину алкохола која се користи у сврху дезинфекције, када се потроши ова залиха обезбедићемо додатне количине. Желим да се захвалим свим запосленима у Општој болници и Дому здравља, јер носе највећи терет у овом периоду, најискреније им се захваљујем за све што раде за грађане Горњег Милановца. Још једном се захваљујем и милановачкој привреди, која је увек била одговорна према општини и грађанима и што су и овога пута изашли у сусрет“, закључио је Ковачевић.

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић захвалио се донаторима, фото: ОУ Горњи Милановац

Иначе, на плућном одељењу Опште Болнице у Горњем Милановцу тренутно је смештено четири пацијента потврђених на ЦОВИД 19. Начелник Службе, др Милко Миловановић каже да су тренутно сви у добром општем стању.

„Имајући у виду да се први пут суочавамо са оваквом врстом епидемије, као и цео свет, није лако“, рекао је др Милко Миловановић, начелник Службе за плућне болести Опште болнице у Горњем Милановцу и додао “Свакодневно су ту нови случајеви али на срећу у нашој Болници је ситуација повољнија у односу на друге градове. Ова донација нам је веома значајна, захваљујем се донаторима који су на овај начин олакшали наш рад“, закључио је Миловановић.


Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac donacija papir print bolnica tunel dezinfekcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.506.610 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)