Кад се руке сложе све се може 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Кад се руке сложе све се може
Trenutno na sajtu: 784       |       Podeli:
04.10.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Удружење Руднички видици по шести пут организује традиционалну манифестацију која се ове године одржава на Руднику.

Од данас па до 11.  октобра биће реализовано 11 креативних радионица са децом школског и предшколског узраста варошице Рудник. За време трајања манифестације сакупљаће се добровољи прилози за лечење Мирка Топића, а на крају манифестације на Михољдан, 12. октобра, на тргу ће бити хуманитарна продаја, дечијих радова насталих на радионицама.

Такође од 5. до 12. октобра у Галерији Дома културе чланови удружења и пријатељи, изложиће своје слике настале на ликовним колонијама, које смо организовали у 2021, години. (“Тројичка ликовна колонија”, ЛК “На извору здравља” у Бањи Горња Трепча и ЛК “Рудничка краљица”) – кажу у удружењу.

 

 

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.044.372 посета
Тренутно на сајту: 785 посетилац(a)