Најбољи млади кошаркаши бивше СФРЈ на пријему код градоначелника 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Најбољи млади кошаркаши бивше СФРЈ на пријему код градоначелника
Trenutno na sajtu: 255       |       Podeli:
28.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Златне кошаркаше КК “Младост” који су освојили прво место на турниру “Basket4kids” у Словенији
Златни чачански кошаркаши на пријему, фото: РИНА

дочекао је и честитао на успехи градоначелник Милун Тодоровић.

“Ви сте најбољи доказ да је Чачак и даље град кошарке. Сви смо гледали финалну утакмицу и навијали за вас. Победити на турниру где је било 180 екипа велики је успех. Видели смо д сте и побрали све симпатије публике, па и противника које сте током турнира победили и то такође много говори о вама. Овде сад намојте да стајате, школа треба да буде на првом месту, а одмах затим и спорт. Сигурна сам да се међу вама налази нови Обрадовић или Мариновић”, поручио је младим кошаркашима Тодоровић.

 

КК “Младост” у овом саставу тренира дуже од две године. У његовом саставу је 24 дечака 2006 и 2007 годиште, а 12 најбољих отпутовало је у Сежану.

“Велика је ставар кад у тим годинама играте један овакав турнир. Дечаци су под великим психолишким притиском успели да победе, а колико су стабилни и јаки показује и чињеница да су у финишу утакмице успели да погоде 18 од 24 слободна бацања. Тренирамо свако вече, остварили смо добру конекцију са овим дечацима оа је успех био неминован. Са нама на тренинзима је и Ратко Јоксић који је ту да нам помогне саветима иако има 78 година, са пуно енергије приступа свему.”, рекао је тренер Дејан Коларевић и додаје да је свечани дочек на тргу за ове дечаке био незабораван догађај.

 

У финалном мечу против домаћих Словена, дечаци КК "Младост" славили су резултатом 43:41. Младост је до титуле дошла у пенал завршници, а кључни кош са пенала постигао је капитен екипе Павле Николић.

 

“"Ово је велики успех за нас. Сви смо били као један на терену, али и ван њега, напорно тренирамо сваки дан и надамо се још бољем успеху. Најтежа је била утакмица са Словенијом, али успели смо да се изборимо. Дочек на тргу, али и пријем код градоначелника је најбоља награда коју смо могли да добијемо и то је награда за наш труд који смо уложили", рекао је Павле.


Председник КК "Младост", Добрило Јојоћ, истиче да је поносан на ове златне дечаке, који показују да Чачак и даље може да стоји раме уз раме са великим градовима кошарке.

"Они су сјајни представници и града и клуба. Цела хала у Словенији навијала је за нас и заиста сам поносан. Ово је круна рада нашег клуба који постиоји 25 година који доказано ради одличан посао са млађим категоријама", истакао је Јојић.

РИНА

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kosarkasi prijem gradonacelnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.797.375 посета
Тренутно на сајту: 255 посетилац(a)