Шпица: СПС поправио резултат, сарадња са СНС не треба да се доводи у питање 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Шпица: СПС поправио резултат, сарадња са СНС не треба да се доводи у питање
Trenutno na sajtu: 460       |       Podeli:
22.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Лазар Шпица, члан Главног одбора СПС из Пријепоља каже да је СПС у овом граду на републичким изборима добила
Шпица: СПС поправио резултат, сарадња СНС не треба да се доводи у питање, Фото: ГЗС

267 гласова више него на прошлим изборима.

Он сматра да СПС треба да остане чврст коалициони партнер СНС у граду на Лиму.

“Поправили смо резултат и СПС је добио скоро 270 нових гласова у односу на претходне изборе 2016. године. Не желим да те гласове приписујем себи, већ целој странци, иако је евидентно да се број гласача у изборним јединицама које сам ја водио скоро дуплирао. То је заслуга свих нас и ја овај успех делим са мојим друговима и омладинцима из наше странке “, казао је Шпица за ГЗС.

Он сматра да СПС заслужује да буде део коалиционе власти и да очекује одличну сарадњу са представницима СНС у овом граду.

Кијановић игнорише СНС

Међутим, да ли ће тако и бити и да ли ће СПС остати у власти зависи и од четири одборника која су прошла на листи СНС. Наиме, Кијановић није задовољан тиме што би после десет година могао да напусти кормило СПС и лако би могао изаћи и за собом понети мандат. За сада је непознаница како ће се понашати осталих троје одборника и да ли ће остати лојални странци. У сваком случају, у овој констелацији снага , СНС би то лако могао да надокнади са друге стране, тако да од њих и не зависи владајућа већина.

Да је Кијановић незадовољан, говори чињеница да се јуче није појавио у изборном штабу коалиције, нити је последњих дана био у кампањи заједно са њима. У изборном штабу СНС био је само Лазар Шпица и неколико младих социјалиста.





ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


spica kijanovic sns sps izborni reyultati koalicija prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.111 посета
Тренутно на сајту: 461 посетилац(a)