Вечерас почиње Карусел 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Вечерас почиње Карусел
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
16.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Фестивал етно и амбијенталне музике „Карусел” почиње данас у Чачку и трајаће три седмице, до 06. августа. Овогодишња десета јубиларна

манифестација се одржава под слоганом „10 од 10”.

Вечерас ће бити одржан први фестивалски концерт у дворишту Уметничке галерије „Надежда Петровић“ са почетком у 20:30 часова где ће наступати Флуке Т (Крагујевац), Кез (Београд, Кикинда), Микула ( Бања Лука) и Питер Веин Трио (Крагујевац).

Орагнизатори напомињу да ће се у случају кише сви концерти одржати у сали Дома културе.

Током Карусела биће одржано 14 фестивалских вечери: концерти, музичке радионице, изложба фотографија. Фестивал се завршава програмом „Карусел у гостима“ у где ће у Горњем Милановцу, концерт имати састав „Организам”.

За све програме улаз је слободан.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.141.704 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)