СНС прва на листи за локалне изборе у Љубовији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС прва на листи за локалне изборе у Љубовији
Trenutno na sajtu: 587       |       Podeli:
06.03.2020 | 0 коментар(а)



Љубовија - Општински одбор Српске напредне странке, први је предао Општинској изборној комисији листу са кандидатима за Скупштину Општине Љубовија.

Листа „Александар Вучић – За нашу децу“ чији је носилац у Љубовији Милан Јовановић, предата је синоћ око 21 сат.
 „Већ после два часа потписивања прикупили смо знатно већи број потписа него што је потребно, што јасно говори о томе колику подршку Српска напредна странка има у Љубовији“, рекао је повереник ОО СНС Љубовија Милан Јовановић.
 „Ови избори су јако важни за Љубовију, јер на њима грађани бирају пут којим ћемо ићи у будућности.
 Они могу да изаберу пут прогреса, развоја и будућности који ће бити гарант за бољи живот свих наших грађана, или ће да изаберу повратак у прошлост, када су владали они који су довели Љубовију до масовног смањења броја становника, пада животног стандарда и ивице опстанка“, поручио је Милан Јовановић, носилац листе Српске напредне странке на локалним изборима у општини Љубовија.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns ljubovija milan jovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.187.147 посета
Тренутно на сајту: 587 посетилац(a)