Преминула Мира Марковић 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Преминула Мира Марковић
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
14.04.2019 | 0 коментар(а)



Супруга некадашњег југословенског председника Слободана Милошевића, Мирјана Марковић (77)

преминула је данас у Русији.

Она је у тешком здравственом стању била пре 7 дана и према информацијама од тада је била у болници у Сочију.

Мира је имала четири операције, а након последње су јој угрожене виталне функције и лекари нису желели да дају прогнозе у вези са опоравком.

- Мира је имала четири операције, а након последње је дошло до одређених компликација и пада имуног система. Лекари су због тога забринути и када се узму у обзир њене године, нису желели да дају прогнозе по питању опоравка - навео је извор из Сочија.

Подсећања ради, Апелациони суд у Београду недавно је укинуо пресуду којом је Мира Марковић осуђена на годину дана затвора због злоупотребе службеног положаја при додели државних станова и наложено је да се суђење понови и да се у новом поступку отклоне повреде на које је указао.Пресуда којом је осуђе на на годину дана затвора донета је у јуну 2018. године, 15 година након покретања поступка и суђено јој је у одсуству, с обзиром на то да живи у Москви.

Србија је 2005. године расписала потерницу за Миром Марковић која је још на снази, што значи да би она чим би крочила на наше тло била ухапшена. У међувремену, Марковићева у Русији ужива статус политичке избеглице и због тога тамо не може бити ухапшена по потерници српског Интерпола.

ГЗС/ Телеграф.рс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mira preminula

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.748.199 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)