Жељко Митровић најбољег радника наградио са милион динара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Жељко Митровић најбољег радника наградио са милион динара
Trenutno na sajtu: 522       |       Podeli:
02.01.2020 | 0 коментар(а)



На новогодишњој журци Пинк телевизије запосленима се обратио власник и директор ТВ Пинк Жељко Митровић који је свима пожелео срећне новогодишње празнике.

 ,,Кад смо се већ сви скупили ја морам да саопштим неколико добрих ствари" рекао јеМитровић.

 ,,Имали смо рекордну годину по свим аспектима, по приходима, по гледаности и по свим осталим категоријама које су важне за успех телевизијске станице,, рекао је он.

 Наравно, ова информација није толико важна уколико се не одрази, како је нагласио, на плате и примања.

 ,,Тако да поред прошле и претпрошле године, најављујем повећање у следећој години, јер како сам добро разумео држава нам је бацила рукавицу у лице и рекла је 900 евра за пет година, а ја кажем 900 евра за „Пинковце“ за три године " најавио јеМитровић.

 Како је истакао, „било би глупо“ да јавни сектор напредује брже од приватног сектора, јер то нема нигде и да би приватни сектор требало да „вуче“ јавни.

 -Због рекордних резултата, ја сам обезбедио бонусе за свих 1.100 запослених, ево их овде и одмах ћемо их делити вечерас – додао је он.

 Митровић је, такође, прогласио и радника године.

 ,,Било је 10-ак предлога из свих сектора, и није било лако, али пошто, на крају, један од параметара је пресудио - то што овај човек свакога дана 365 дана у години, просечно је проводио 13 сати и 27 минута на Пинку. То је Горан Гмитрић, главни и одговорни уредник информативног програма ТВ Пинк ,, истакао је Митровић и уручио награду Гмитрићу.

 На крају свог говора, Митровић је пожелео запосленима да им следећа година буде много боља.

 ,,Кад кажем много боља, већ смо имали рекордну годину у приходимаи висина ваших плата зависиће од рационализације трошкова који су били катастрофални ове године. Тим проблемом морам да се бавим ја, мој менаџмент, шеф сваког сектора,али и сваки појединац у овој фирми. Што више будемо радили на рационализацији и оптимизацији, то ће брже плате расти ,, рекао је Митровић и изнео податак да 10 милиона евра трошимо на трошкове емитовања, енергетику и на гориво.

 ,,Те категорије морају да се смање и омогућиће нам много бржи раст и можда стигнемо до оних 900 евра и пре три године " истакао је он.

 Горан Гмитрић се захвалио Митровићу и свим својим сарадницима што су омогућили да ТВ Пинк буде најгледанија ТВ.

 

Жељко Митровић потиче из села Марковица надомак Чачка

 Иначе Митровић је пореклом из села Марковице на падинама Овчара недалеко од Чачка. Пословни сарадници га описују као веома вредног, фер и  коректног пословног човека који уме да држи реч. Са друге стране изложен је критици опозиције због свог политичког али пре уређивачког опредељења.

Рођен је 31. маја 1967, у Београду. Основну и средњу школу је завршио у Земуну, а студирао је на Правном факултету Универзитета у Београду. Током осамдесетих био је басиста рок групе Октобар 1864.Године 1988, основао је музички студио, а касније и телевизијску станицу РТВ Пинк који данас запошљава преко 1000 радника. Покретач је бројних хуманитарних акција за шта његова компанија  сваке године издваја вишемилионске износе док у програму ове телевизије увек било места за прилоге који су многима променили живот

Ожењен је и има четворо деце. Супруга Милица му је десна рука у вођењу компаније.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pink željko mitrović nagrada

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.849 посета
Тренутно на сајту: 522 посетилац(a)