Вода против главобоље и грчева у ногама већ у продаји, ево како и где је можете наручити 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вода против главобоље и грчева у ногама већ у продаји, ево како и где је можете наручити
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
01.06.2020 | 1 коментар(а)



Горњи Милановац - Вода која је јединствена по свом саставу и паковању, посебна је по дистрибутерској мрежи јер је због квалитета



безбедности и поверења ослоњена на саму породицу. Радојко Милинковић власник фабрике воде у селу Богданица, каже да желе да одговарају као људа за сваку чашу са овог извора, и да не упадну у замку онима којима је ова обична вода.
„Ја и мој син смо прве адресе на које се могу јавити озбиљни дистрибутери, продају води и моја ћерка, али имаћемо људе од поверења у Западној Србији којима се сви заинтересовани могу јавити и наручити наш производ на који смо поносни. То су прве адресе јер желимо да избегнемо било какве манипулације, препродаје и слично”, каже Радојко који на врху Маљена пакује ову веома квалитетну, а неки кажу, и врло чудесну воду.

Ово су контакт телефони на које можете позвати и наручити директно из фабрике воду:
- за Западну Србију 065/ 589-88-52
- за Војводину 063/863-02-52
- Београђанима ће све бити доступно на број 063/772-05-15

У сваком тренутку неко кога увек можете позвати је лично Радојко или његов син Стефан на бројеве телефона 063/200-651 и 060/453-22-10, и то је јединствен случај да можете назвати директно власника фабрике.

„Да то је због тога јер је наша вода нешто за шта гарантујемо својим образом, фабрику смо изградили нашим средствима на нашој дедовини, и нема разлога да се кријемо а пре свега увек смо спремни да наше кориснике погледамо у очи”, каже Милинковић.

Фабрика на врху планине

Фабрика воде у селу Богданица, изграђена је на надморској висини од 800 метара на имању површине од 43 хектара. Радојко је на ову највишу тачку у селу подно Маљена, сам довео струју и изградио пут. Отворена је 2014. године, а материјал за њено монтирање на леђима су носили мајстори из Кине. Ни компликоване административне процедуре нису спречиле овог упорног човека да оживи овај крај из ког је пре скоро пола века отишао као ђак пешак, и успео је у својој замисли. У фабрици је тренутно запослено девет људи, а план је да овде посао добије око 30 мештана. Приликом изградње фабрике шлепери који су довезли опрему из Кине зауставили су се на пет километара до фабрике, нису могли даље. Онда су кинески стручњаци и наши радници на рукама пренели модерну опрему за производњу воде, која је тешка преко шест тона. Добијени су сви потребни сертификати из Европске уније и вода је проглашена једном од најбољих на Балкану.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fabrika vode radojko distribucija bogdanica maljen

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Katarina Kovačević

    Velika podrška za uspešno promovisanje vode iz Bogdanice.Ne smete stati u daljoj promociji.I kad je nešto najbolje teško dolazi do potrošača.To je najteži deo za sve srpske proizvode.Više slika fabrike vode i prirode gde voda izvire širite na društvene mreže.Promovišite čistoću prirode i priče starih ljudi o vodi.Ja bih vodu promovisala pod sloganom "BOGOM DATA VODA IZ BOGDANICE".Kad prodate PRVI MILION flaša vode pevaću vam na proslavi sa prisustvom medija i poslovnih partnera.Na pravom ste putu do uspeha. Srećno.:)



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.507.471 посета
    Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)