Семафор у Бистрици „ситно броји“ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Семафор у Бистрици „ситно броји“
Trenutno na sajtu: 717       |       Podeli:
20.10.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - И возачи и путници, поготову они који свакодневно пролазе магистралом

Златибор - јужни Јадран, једва чекају да путари уклоне семафор који наизменично пропушта возила једном траком у Бистрици, код кафане „Вихор“.



Многима се учинило да су се радови, а и чекање у колони - отегли! Ужички „Путеви“ су санирали клизиштe на месту где су река Бистрица и површинске воде поткопале обалу до коловоза. Пошто су завршени радови на потпорном зиду и обалоутврди, семафор - „ситно броји“.



„Обављена је редовна процедура испитивањa и пријемa радова и идуће недеље ћемо поставити асфалт на оштећеном делу коловоза“, најавио је у четвртак поподне Сабахудин Козица, руководилац погона „Путева“ у Пријепољу.

Златар инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.038.552 посета
Тренутно на сајту: 717 посетилац(a)