Ево како су српски малишани дочекани у Сочију 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ево како су српски малишани дочекани у Сочију
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
09.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак / Сочи - Пријатељство Србије и Русије потврђује се сваким даном. Српска деца из Чачка, Ваљева, Новог Пазара посетила су Сочи где су свечано дочекани.



Малишани су имали прилику да уживају у дружењу и игри, а осмеси на њиховим лицима говорили су више од хиљаду речи. Многи су разменили бројеве телефона, тако да ће се ове међународне посете, по свему судећи, дефинитино наставити.


У посети Чачку пре месец дана био је управо и градоначелник Сочија, Aнатолиј Николајевич Пахомов и том приликом истакао колико је руско - српско пријатељство јако и да ускоро очекује госте из наше земље, што се и остварило.
“Град Сочи је олимпијски град и желимо да га представимо овде са циљем да се успостави сарадња са Србијом. Да се види шта пружа. Код нас постоје сви типови туризма, јер док се у мају купате у Црном мору, у исто време можете да посматрате скијаше како скијају на оближњим планинама. Оно што је још карактеристично за Сочи јесте да је он лечилиште, и ту смо да представимо потенцијале бањског туризма и природно лечење. Данашњи сусрет је омогућио зближавање српских и руских компанија , њихов даљи рад треба да обезбеди међусобну размену туриста и ако та сарадња буде успешна постоји могућност да се отворе директне авионске линије и оба правца. Ја вам желим добродошлицу и нећете зажалити, јер вам нудимо удобност и сигурност”, рекао је Пахомов приликом боравка у Чачку.

 

НА ВИДЕУ ИСПОД ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СУ СРПСКИ МАЛШАНИ ДОЧЕКАНИ У СОЧИЈУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


soci srbija rusija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.117.199 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)