Сутра у Малом парку постављање Роса клупе за маме и бебе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Сутра у Малом парку постављање Роса клупе за маме и бебе
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
05.08.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Роса вода је покренула дугорочан пројекат „Роса подршка дојењу“

у оквиру кога и иницијативу „Беба бира где“ у циљу подизања свести јавности о важности дојења, као и подршке дојењу на јавном месту.

Захваљујући великој подршци јавности кроз куповину Роса воде и издвајању 1 динара од сваке продате боце од 1.5 л, прикупљена су значајна средства за опремање соба за дојење у породилиштима као и за поставку Роса клупи за маме и бебе, па је током прошле године постављена 21 клупа за дојење у градовима широм Србије.

Поставка прве Роса клупе за маме и бебе у 2021. године у Чачку додатно ће оснажити значај подршке мајки у најнежнијим тренуцима, а планира се постављање још 14 широм Србије. Поставка је планирана засутра у 10 и 30 у Малом Парку.

Учесници су прим. др Славица Драгутиновић, члан градског већа града Чачак за област бриге о породици и спровођења мера популационе политике и Агнес Ивковић, бренд менаџер РОСА воде.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


rosa klupa postavljanje cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.660 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)