Свечано отварање Анекса СРЦ Бреза крајем маја 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Свечано отварање Анекса СРЦ Бреза крајем маја
Trenutno na sajtu: 1222       |       Podeli:
08.05.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Анекс СРЦ Бреза пре десетак дана добио је употребну дозволу, известио је Предраг Марковић директор ове установе.

Према речима председника општине, план је да се до краја месеца уприличи свечано отварање Анекса, уз присуство министра омладине и спорта Вање Удовичића и Сема ФАбриција амбасадора и шефа Делегације Европске уније у Републици Србији, обзиром да је новац за изградњу и опремање Анекса опредељен из фондова Европске уније.

– У плану је свечано отварање једног прелелог Анекса где ће сви поштоваоци спорта моћи да уживају у теретани која је опремљена најсавременијом опремом, у Сали за фитнес али и свему другом што је у оквиру понуде СРЦ“Бреза“ –истакао је Ковачевић.
Иначе, оквиру Анекса налази се модерна теретана од 175 метара квадратних са најсавременијом опремом за вежбање, као и фитнес сала на 250 м2. Осим тога, у приземљу Анекса су мушка и женска свлачионица, мини бифе и 4 канцеларије, док су на спрату још две свлачионице и справарница.

 

 

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


breza hala gornji milanovac kovacevic dejan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.994.993 посета
Тренутно на сајту: 1222 посетилац(a)