Шутановац: Руководства ДС после 2012. „девастирала странку” 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Шутановац: Руководства ДС после 2012. „девастирала странку”
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
03.02.2018 | 0 коментар(а)



За ДС као матицу и центар окупљања свих грађанских снага у Србији је тренутно једино важно да у последњих

годину дана има стални раст подршке.

То је изјавио председник Демократске странке Драган Шутановац и додао да је за ту странку важно да поново постаје снага која је способна да допре до људи.

"Ми демократе смо странка следећег корака, онога што долази", казао је Шутановац за викенд издање листа "Данас", поводом 28 година постојања ДС-а.

Шутановац који је кандидат за градоначелника листе "Да ослободимо Београд - ДС, Нова, СДС, ЗЕП Зелени", оценио је да су руководства Демократске странке после 2012. године девастирала странку.

"Нека руководства после 2012. су својим незнањем, али и лошим одлукама странку девастиралa како у бирачком телу тако и финансијски и довели нас у огромне дугове из којих још не можемо да се извучемо", рекао је Шутановац.

Упитан да ли мисли да бивше лидере Драгана Ђиласа и Бојана Пајтића, Шутановац је казао да мисли на обојицу и додао да се кандидовао за председника ДС како би се зауставио слободан пад.

"ДС је направила заокрет на страначкој скупштини 2016. и за разлику од прошлих времена када су прошли председници терали своје политичке противнике из ДС ситуација је сада другачија", казао је Шутановац.

Упитан да ли је заборавио грешке које је некадашњи председник партије и земље Борис Тадић направио водећи ДС, пошто је сада у коалицији са њим, Шутановац је казао да је Тадић много више добрих ствари направио за Србију него грешака у ДС-у.

"Нашли смо се не само као бивши и садашњи председник ДС већ смо направили идеолошку грађанску каолицију која има капацитет да у Београду учини први корак за ослобођење Србије. Ми се нисмо састали после четири године ћутања. Идеја је да направимо дуготрајну сарадњу", казао је Шутановац.

Шутановац је казао да је он први председник ДС-а који свакодневно ради у странци, од 2000. године када је Зоран Ђинђић постао премијер.

Извор: Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.352 посета
Тренутно на сајту: 358 посетилац(a)