Притисак успео, да ли је ово дил напредњака? Нова фотеља за Стојанову супругу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Притисак успео, да ли је ово дил напредњака? Нова фотеља за Стојанову супругу
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
15.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - За фамилију Марковић - Јованић још једна фотеља. И овог пута из народне кесе биће издвајана плата за супругу чувеног чачанског опозиционара Стојана Марковића

власника Озона. Наиме, Биљана Јованић Марковић из Националне службе за запошљавање где је била директор до пре извесног времена, овога пута засешће у фотељу ИНСПЕКТОРА РАДА и то на НЕОДРЕЂЕНО време.

                                         Решење Министарства за рад

Јованић ће ступити на посао у року од осам дана, стоји у решењу Министарства за рад. Ово је четврто државно буџетско предузеће у којем ће Јованић бити запослена. У протеклом периоду била је директор у Пореској управи кадар Г17 +, а затим у Националној служби, пре тога радила је на руководећем месту у Туристичкој организацији. Просто је збуњујуће да неко тако лако мења фотеље и стална радна места док поједини чачани муку муче да нађу било какав посао.

 Борац против Вучићевог режима или утеривач функција

Пажњу јавности скренуо је сукоб њеног мужа власника Озона који је према речима повереника ове партије, за Биљану тражио  директорско место, али је Парезановић, повереник СНС у Чачку то одбио. Због тога је скоро годину дана он био изложен жестоким нападима, али ињегова породица од стране Озона а Јованић је на крају после три година чланства и чекања демостративно напустила СНС. У својој оставци изнела је увреде најгоре врсте на рачун партије и њеног председника Вучића.

Притисак се у међувремену појачао а на мети су били сви локални функционери. Озон се жестоко обрушио и на градоначелника Чачка Милуна Тодоровића кога је сатанизовао уз помоћ друштвених мрежа и вибер групе коју предводи извесни Жељко Дамљановић, холандски држављанин.

Не памти се да је неко толико нанео штете, унео негативне енергије и допринео урушавању угледа града Чачка као што је то учинио Озон.

Међутим, ко је попустио под притиском за сада није познато. Зна се да је Небојша Јовановић, десна рука Стојана Марковића однедавно уредник, гле чуда, политичке емисије на ТВ Лав коју су управо они оптуживали да је власништво посланика СНС Остоје Мијаиловића.

Супуга Стојана Марковића је збринута, па господо напредњаци ред је да и Стојану обезбедите функцију. Иако сте се синоћ хвалили храброшћу, очигледно је да Вас је препао неко ко је пре неколико година био спреман да истаче нафту која је стигла као помоћ Чачанима у најгоре време.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.743 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)