Општина Љубовија донирала рачунаре и опрему Полицијској станици 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Општина Љубовија донирала рачунаре и опрему Полицијској станици
Trenutno na sajtu: 572       |       Podeli:
16.01.2021 | 0 коментар(а)



Љубовија - Општина Љубовија издвојила је средства за куповину рачунара и рачунарске опреме из прошлогодишњег

Програма за безбедност саобраћаја, као донацију Полицијској станици Љубовија у износу од око 300.000 динара.
Поред рачунара, из овог програма у претходном периоду набављени су лежећи полицајци који треба да буду постављени чим временски услови то дозволе, купљена су дечја ауто седишта за децу рођену у 2020. години и урађена је пројектна документација за постављање саобраћајних камера и система видео надзора на јавним површинама. Председник је донацију уручио начелнику Полицијске станице Љубовија Зорану Лазићу, а примопредаји су присуствовали заменик председника општине Љубовија Александар Ђукић, шеф Кабинета председника општине Љубовија
Милан Тофиловић и начелник Полицијске управе Шабац Зоран Јевђенић који је истакао посебну захвалност Општини Љубовија на донацији и значају поклоњене опреме за даљи рад полиције.
„Користим прилику да се данас захвалим председнику Општине Љубовија Милану Јовановићу и Општинској управи што су препознали значај донирања овог дела информатичке опреме, пет рачунара и исто толико штампача, који ће у великој мери Полицијској станици Љубовија учинити рад лакшим и ефикаснијим и на тај начин нас учинити да будемо још доступнији како би нашу визију, полиција у служби грађана, подигли на један значајнији и виши ниво. Наравно, та опрема ће у великој мери олакшати наш рад и учинити да наши грађани које покрива Полицијска станица Љубовија и који долазе у станицу полиције, своје послове брже, ефикасније и једноставније решавају имајући у виду да ће већи део ове информатичке опреме завршити на управним пословима где грађани долазе да остваре своја права.

Ово је дугогодишњи низ добре сарадње, а Општина Љубовија предњачи у развијености свести да улагање у безбедност, заједно са полицијом, апсолутно нема своју цену. Радује ме најава председника општине и руководства да ћемо у овој години успоставити систем аутоматске контроле саобраћаја на неким местима за која проценимо да су најугроженија. На тај начин допринећемо безбедности учесника у саобраћају, безбедности грађана и учинити да овај предиван Спортско рекреативни центар и простор око Средње школе „Вук караџић“ у Љубовији такође у овој години буде покривен видео надзором што ће спречити да тамо неко из обести или из било ког другог разлога оштети оно за шта смо се сви залагали. Желимо да учинимо да нам омладина, да нам деца буду безбедна, да нам остану у Љубовији и да им из свог делокруга послова створимо оптималне услове да се безбедно играју, друже и уживају у ономе што је урађено“, каже начелник Зоран Јевђенић.

Према речима председника Општине Љубовија Милана Јовановића и у наредним годинама ће се улагати средства у повећање безбедности саобраћаја, деце и имовине. Ово је само једна у низу активности које су реализоване на том плану.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljubovija policija stanica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.426 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)